divendres, 23 d’agost del 2013

#CinemaCatalà visita el rodatge de '[REC 4] Apocalipsis'



Dijous passat, dia 22, vam assistir al rodatge de '[REC 4] Apocalipsis', la quarta i sembla que darrera part de la saga de terror sobre zombies creada per Jaume Balagueró i Paco Plaza. Després d'unes setmanes de rodatge a les illes Canàries, l'equip s'ha traslladat al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa per acabar de rodar algunes escenes d'interiors, abans de tornar al famós pis de l'Eixample on es van rodar les dues primers parts de la saga. Un pis, per cert, que s'ha convertit en un escenari molt sol·licitat, on s'hi han filmat des d'anuncis fins a la superproducció 'The gunmen' que ha portat a Sean Penn a Barcelona.


La premsa catalana va tenir ocasió dijous passat de veure part del rodatge i conversar amb el director Jaume Balagueró i la protagonista de la saga, Manuela Velasco.


Entre els temes que es van comentar, no va faltar l'alusió a la separació dels dos directors que van iniciar i codirigir els dos primers episodis de la saga [REC]. Balagueró va explicar que ja estava decidit de feia temps que els dos realitzadors acabarien dirigint capítols per separat. MEntre que Plaza, a [REC 3], va donar un gir a la saga, Balagueró ha optat en aquest quart film donar continuitat a l'argument de les dues primeres parts.


En aquesta nova entrega, la protagonista torna a ser la reportera Ángela Vidal, interpretada per Manuela Velasco, que en REC2 va ser contagiada per una de les habitants del pis infectatLa trama comença quan Ángela abandona la casa on la mantenen en quarantena i la traslladen a un vaixell. Velasco va explicar que les setmanes de rodatge en aquest espai "van ser duríssimes" i va afegir que el vaixell era "terrorífic en si mateix". També va explicar que el vaixell "és un personatge més que sembla que et va a engolir i que també estigui infectat".


Balagueró assegura que aquesta quarta part és "molt intensa, salvatge i molt emocionant". Sobre el rodatge, va assegurar que ha estat "molt dur perquè l'equip ha d'estar al límit tot el temps ", però al mateix temps va confessar que està sent "molt divertit". La pel·lícula, tot i encara no estar acabada, ja ha estat venuda a diversos països. En aquest sentit, el director va assegurar que el terror de [REC] "parteix del local, que li dóna veracitat, però al mateix temps és molt universal i es pot entendre des de Japó a Itàlia".


El director també va avançar que, de cara a nous projectes, deixa de banda els zombies per entrar en el gènere del thriller. 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada